Galati

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Galati - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cat de des trebuie sa imi hranesc cainele?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
664

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cainii in crestere au nevoie de mai multa hrana, iar medicul veterinar va poate spune sa va hraniti cainii de mai multe ori pe zi. O data cu trecerea timpului, atunci cand devin adulti, hranirea se va face la interval mai mare de timp si de mai putine ori pe zi. Pentru a raspunde la intrebarea "Cat de des trebuie sa imi hranesc cainele?" am creat acest articol care sa va ofere linii mari in aceasta privinta.

Hranirea unui catelus

Deoarece cateii cresc repede, acestia au nevoie de o hrana de calitate, plina de nutrienti sanatosi, bogata in vitamine pentru a le sustine cresterea. Consumand zilnic foarte multa energie,puii de caine au nevoie de o cantitate mai mare de mancare, servita la intervale mici de timp. O hrana special conceputa pentru acestia.

Daca pana la 3 luni de zile cainii vor fi hraniti chiar si de 4 ori pe zi, dupa 3 luni puteti sa incepeti sa ii hraniti doar de 3 ori pe zi. Este important sa le oferiti o hrana de calitate plina de vitamine si minerale pentru a mentine ritmul de crestere. Ideea este sa incepeti hranirea acestora cu o hrana umeda, sau sa amestecati hrana uscata cu putina apa, pentru a o face mai moale.

O hrana adorata de puii de catei este Carpathian Junior, o mancare pentru caini junior cu varsta de pana la 1 an, plina de proteine usor digerabile, vitamine si minerale in cantitate optima si fara conservanti. Catelusii adora si mancarea umeda, dar va recomandam ca aceasta mancare, mai ales dupa varsta de 6 luni, sa fie data ca si recompensa. este mult mai comod si mai usor de calculat ce cantitate de vitamine, minerale, proteine, grasimi, carbohidrati prijmeste alegand sa ii hraniti cu o hrana uscata.

Dupa varsta de 6 luni de zile puteti reduce numarul de mese la 2 pe zi, una dimineata, una seara. Desi foarte multi stapani de caini fac trecerea la o hrana pentru caini adulti incepand cu varsta de 10 luni, va recomandam sa discutati acest aspect cu medicul veterinar, deoarece anumite rase de caini vor fi trecute pe mancare pentru caini adulti, doar dupa 14 luni.

Este bine sa hraniti catelusul cu mancare pentru caini adulti?

Va recomandam sa alegeti o hrana speciala in functie de varsta. O mancare pentru caini adulti nu contine ingrediente in aceeasi proportie ca si cea pentru puii de catei. Oferindu-le mancare pentru cainii adulti, ii privati de anumiti nutrienti si riscati ca al vostru blanos preferat sa dezvolte anumite boli si sa nu creasca asa cum trebuie.

Cum faceti trecerea la mancarea pentru caini adulti?

Trecerea spre o noua mancare se face treptat pentru a nu cauza probleme digestive. Amestecati mancarea pe care o consuma in prezent cu o parte din mancarea noua. In cateva zile veti ajunge sa inlocuiti toata mancarea pentru catelusi cu cea pentru cainele adult.

Hranirea cainilor adulti

Dupa varsta de 1 an, caine este considerat adult. Pe piata gasiti o gramada de produse alimentare pentru cainii adulti, dar va recomandam sa ii oferiti cainelui dvs preferat mancarea care i se potriveste si care are toti nutrientii de care are nevoie. Daca va veti uita pe site la CarpathiansPetFood.ro veti descoperi atat hrana pentru cainii aduti de talie mica, cat si pt cei de talie mare, pentru cei cu probleme de sanatate, caini activi, samd.

Oferiti-i o hrana care sa ii mentina sanatosi si in forma maxima cat mai mult timp.Adaptati tipul de hrana, marimea portiilor cu varsta, starea de sanatate, stilul de viata. Dupa varsta de 7 ani, atunci cand cainii devin caini seniori, alegerea hraneiu este extrem de importanta. Alegeti o hrana care sa sustina functionalitatea creierului, sa le dea energie, sa le pastreze sistemul imunitar in forma buna.

Tineti minte: hranirea cainelui cu o cantitate adecvata, cu o hrana de callitate in fiecare etapa a vietii, va contribui in mare masura la mentinerea sanatatii patrupedului dvs. Informatiile prezentate sunt doar linii directoare, iar monitorizarea cainelui, oferirea de mancare pentru caini de calitate, petrecerea timpului cu acesta si efectuarea de mscare sunt extrem de importante pentru cainele dvs.